AREA Potôň

ESEMÉNYEINK

AGYAGGALAMB LöVészet | Céges és magánrendezvények | TEAM BUILDING | 3D ÍJÁSZAT

Rendezvények

Vállaljuk céges rendezvények, családi összejövetelek, születésnapok, névnapok, kisebb koncertek, szabadtéri (sátoros) esküvők, íjászversenyek, lövészversenyek teljeskörű megszervezését és lebonyolítását.

Rólunk

Az Area Potôň egy családi vállalkozás, ahol mindenki arra törekszik, hogy a vendég jól érezze magát, elégedetten távozzon és visszatérjen. Családias, nyugodt hangulatot kínálunk, mellette profi szinten lehetőséget biztosítunk egyes lövészsportok művelésére.

hELYSZÍN

Szemet elkápráztató végtelen zöld rét, távol a civilizáció zavaró mellékhatásaitól. Azok, akik kellemes és nyugodt környezetben szeretnének szórakozni, pihenni és finomakat enni, semmiféleképp ne hagyják ki ezt a helyet. Akár egy egyszeri látogatás során is megismerhetjük a szabadság érzetét, a természet nyugodt és csendes környezetét és friss levegőjét. A közösen eltöltött idő pedig értékes és maradandó élménnyel gazdagítja a családokat, közösségeket.

3D ÍJÁSZAT

A 3D íjászat remek szórakozás, és egyben a legnehezebb és a legszórakoztatóbb terepíjászati mód is, mivel soha nem előre közölt távolságokról kell a lövést leadni. Ez a sport együtt igényli az ember fizikai edzettségét és az érzékszervi összpontosítását. A változatos terepviszonyokból fakadóan az íj tökéletes ismeretét és kiváló távolságbecslő képességet követel a Vadásztól. Nálunk a lövészet alkalmával a hagyományos felépítésű íjakkal, valamint 3D bábu-állatokkal lehet majd találkozni. A kezdők se aggódjanak, teljes felkészítést adunk minden résztvevőnek. Az íjászat a tökéletes sport az érzékszerveink összehangolására, a koncentrációs képességünk növelésére és a felgyülemlett stressz levezetésére.

további információkért és részletekért fordulj hozzánk bizalommal

AGYAGGALAMB-LÖvészet

Kár lenne tagadnod, hogy nem szeretnéd kipróbálni és megérezni egy igazi mordály pusztító erejét. A kezedben tarthatod az igazi nyers erőt. Nálunk ezt egy 12-es kaliberű sörétes puskában valósul meg. Itt bizony a levegő is puskaporos. Ez a fajta lövészet nagy élményt nyújt, nem csak találattal, de a hanghatással is. Az egymást követő durranások egy ostromharc zajára hasonlítanak. Egy gyors kiképzés után minden résztvevő saját vadászmentorral ismerheti meg ezt a sportágat. Az Agyaggalamb lövészet a kemény férfiak és vagány csajok programja. Nálunk három pályán is tesztelheted az ügyességed, gyorsaságod, mégpedig: skeet, trap és futókorong másnéven a nyúl pályáján. Lövésed sincs róla? Gyere és próbáld ki!

AREA Potôň

ElÉRHETőségek

TEL: +421 905 692 770
TEL: +421 917 201 382
EMAIL: INFO@AREAPOTON.SK

Strelnica Potôň
Lúky 501
930 52 Orechová Potôň